FOTO: Oni su ponos Stupnika

Na jučer održanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Stupnik od strane predsjednika Općinskog vijeća Josipa Pipića i načelnika Brune Perkovića najzaslužnijim pojedincima uručena su općinska priznanja.

Za promicanje društvenog i humanitarnog rada, brigu o bolesnim i socijalno ugroženim umirovljenicima, samačkim i staračkim domaćinstvima, te dvadesetogodišnje volontersko djelovanje u udruzi umirovljenika Općine Stupnik, priznanja načelnika dobile su predsjednica i tajnica Udruge umirovljenika Dragica Horvat i Marica Vulje.

Za promicanje društvenog i humanitarnog rada, te dugogodišnje dobrovoljno djelovanje na području vatrogastva, javno priznanje Općine Stupnik primila je Anka Klemenčić. Isto je priznaje primio i mladi Franjo Bilić iza kojega je cijeli niz sjajnih rezultata i postignuća na glazbenim natjecanjima. Franjo je trenutno student četvrte godine čembala i druge godine dirigiranja na Muzičkoj akademiji u Zagrebu.

-Dobio sam brojna priznanja, no ovo će mi priznaje ostati u lijepom sjećanju i na posebnom mjestu u mom srcu, jer dolazi iz moje sredine. Kažu da je najvažnije da vas prepoznaju tamo gdje živite i tamo gdje ste rasli, a ja sam cijeli svoj život vezan uz Stupnik. Naš je rad cijenjen i prepoznat, a to je danas rijetkost u svijetu- rekao je mladi Franjo Bilić koji je svima poručio da ako žele biti uspješni onda ono što radite morate raditi uz puno ljubavi i sa zadovoljstvom.