Otkazane sve manifestacije uz obilježavanje Dana Općine Križ

Otkazana je i ovogodišnja utrka Cross hill run

Na jučer održanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Križ, načelnik Marko Magdić istaknuo je kako je Stožer civilne zaštite tijekom ožujka, travnja i svibnja provodio sve propisane mjere od strane Nacionalnog stožera. Tom prilikom načelnik se zahvalio svim članovima Stožera, Vatrogasnoj zajednici Općine Križ te Gradskom društvu Crvenog križa Ivanić-Grad.

-Nažalost, s obzirom na epidemiološku situaciju, rast broja oboljelih, pooštravanje mjera pogotovo vezano uz javna okupljanja te neizvjesnu situaciju koja nas očekuje u jesen, smatram da je u ovom trenutku najprimjerenija odluka otkazati sve manifestacije koje su planirane uz obilježavanje Dana Općine Križ. Jednako tako otkazana je i ovogodišnja utrka Cross hill run koja se trebala održati sredinom rujna- kazao je načelnik Marko Magdić te sve još jednom pozvao na odgovorno ponašanje.

-Smatramo da pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa od ključne je važnosti, jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana- naglasio je Magdić.