DANI DUBRAVE – Maja Šuput i Ivan Zak jamče dobru zabavu

Dani Dubrave donose bogat kulturno-umjetnički i sportski program, dok su večernji sati rezerviran za koncerte i zabavu na Dudnjaku

Ove se godine slavi 925 godina od prvog spomena Dubrave, pa tim povodom Općina priprema još jedne nezaboravne Dane Dubrave koji donose bogat kulturno-umjetnički i sportski program, dok su večernji sati rezerviran za koncerte i zabavu na Dudnjaku.

Nakon prošlogodišnjeg spektakla kojeg su pripremile Učiteljice i Miroslav Škoro, ove godine organizacijski odbor na čelu s Antoniom Badrovom priređuje još bolju zabavu za sve generacije. Drugi vikend lipnja rezerviran je tako za nastupe Maje Šuput, Ivana Zaka i Grupe San iz Virovitice, koja će zaključiti zabavu na Dudnjaku.

-To su najzabavniji trenuci u godini za koje vjerujem da će još jednom okupiti brojne Dubravce i njihove goste. Svoj obol organizaciji dale su brojne udruge koje pripremaju razne sadržaje, kako bi se zadovoljili svačiji ukusi- ispričao nam ispred organizacijskog odbora Antonio Badrov te napominje kako će se u sklopu Dana Dubrave po prvi puta održati i Prvenstvo Hrvatske u autoslalomu u organizaciji Auto kluba INA Delta Zagreb, koje će okupiti 50-ak vozača iz cijele Hrvatske.

-U godini u kojoj slavimo 925 godina Dubrave to je jedan od noviteta koji nas naročito raduje i veseli, što su organizatori baš nama ponudili tu čast da ugostimo Prvenstvo Hrvatske- kaže Badrov.

Također, u sklopu proslave Dana Općine Dubrava obilježit će se i 40 godina obrazovno-odgojnog rada Dječjeg vrtića koji priprema program pod nazivom „Vrtiću za rođendan“, koji će se održati 7. lipnja. Istog dana održat će se i song Dubrava za djecu osnovne škole.
Bit će taj glazbeni spektakl najmlađih uvod u koncert Maje Šuput, koji će se održati istog dana. Subota pak donosi koncert Ivana Zaka, dok će nedjeljni program zaključiti Grupa San iz Virovitice.

-Vjerujem da će se svi dobro zabaviti i proveseliti, ali i podržati naše udruge koje također pripremaju određene programe pa će se tako tih dana u Dubravi održati i biciklijada, brojna sportska, ali i kulturna događanja. Također, za sve naše mještane u subotu organiziramo i podjelu paprikaša- rekao nam je Antonio Badrov.

Svečana sjednica vijeća održat će se u srijedu 5. lipnja, a prethodit će joj polaganje vijenaca kod spomenika svim poginulim hrvatskim braniteljima.