fbpx

Nedjelja, 23 Prosinac 2018 20:53

Sjajnim koncertom KUD Graničar proslavio 110 godina rada

Napisao

KUD Graničar iz Križa, sinoć je tradicionalnim Božićnim koncertom proslavio 110 godina rada. Na slavljeničkom koncertu uz sve generacije Graničara, nastupili su i gosti iz Vrbovca, HKUD Petar Zrinski te KUD Kolo iz Starog Grabovca, a posebna gošća večeri bila je Vera Svoboda.

-Malo smo odužili ove večeri, no jedan od povoda je naših 110 godina čuvanja tradicije i baštine, ne samo našeg kraja već i cijele nam Hrvatske. To je ono što je izrazito bitno da čuvamo sve ono naše što je izvorno. Drago mi je da mogu vidjeti svake godine ovoliko djece koja se od malena uče upravo tome, da čuvaju tradiciju. Dok je sve te djece ovdje, strpljivih roditelja i svih onih koji rade s njima bit će i KUD-a Graničar- istaknuo je ponosni predsjednik Stevo Turčinović.

Uz brojne posjetitelje koji su u velikom broju ispunili školsku dvoranu u Križu, u programu koji je potrajao više od dva i pol sata uživalo je i općinsko vodstvo predvođeno načelnikom Markom Magdićem.

Kako je bilo na koncertu možete vidjeti u našoj FOTOGALERIJI.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti