fbpx

Petak, 07 Prosinac 2018 15:40

Rad Crvenog križa počiva na radu volontera

Napisao/la Redakcija

Gradsko društvo Crvenog križa Zaprešić obilježilo je u prostoru Gradske knjižnice Ante Kovačića u Zaprešiću Međunarodni dan volontera podjelom zahvalnica svojim volonterima i projekcijom dokumentarnog filma “Mi vidimo ljude”, koji prikazuje aktivnosti Crvenog križa u Hrvatskoj.

Denis Ljevaković, ravnatelj Crvenog križa Zaprešić, zahvalio se svim volonterima na vremenu i trudu uloženom u niz aktivnosti i projekata zaprešićkog Crvenog križa te je istaknuo da rad Crvenog križa kao organizacije velikim dijelom počiva na radu volontera bez kojih Crveni križa ne bi bio organizacija kakva danas je, velika i sposobna odgovoriti na mnoge izazove i pomoći ljudima u potrebi.

Zahvalnice volonterima Crvenog križa Zaprešić podijelila je Dubravka Kablar, članica Odbora GDCK Zaprešić te predstavnica Crvenog križa Zaprešić u tijelima Društva Crvenog križa Zagrebačke županije i Hrvatskog Crvenog križa.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti