fbpx

Petak, 15 Ožujak 2019 08:02

Predstavljena nova knjiga Stjepe Martinovića „Frankeštajnva braća“

Napisao/la Dražen Mufić

U Gradskoj knjižnici Ante Kovačića u Zaprešiću održana je promocija novog romana pod nazivom „Frankeštajnva braća“, autora Stjepe Martinovića. Dugogodišnji novinar iz Konavla radio je u Vjesnikovoj kući više od 20 godina kao reporter, urednik, komentator, urednik izdanja i glavni urednik. Od 1995. bavi se političkim marketingom, radi kao sindikalni savjetnik, načelnik odjela MEI i savjetnik ministra za europske integracije te urednik nautičkih publikacija i promotivnih materijala, da bi 2007. počeo pisati beletristiku.

U tih deset godina objavio je mnoga djela, a najnoviji roman govori o dvojici umirovljenih istražitelja koji se susreću 20 godina nakon rastanka u nimalo prijateljskim odnosima. Paralelno njihovim akcijama u pravom krimiću, odvija se ljubavna priča Nikole Dragovića i čakovečke liječnice Marte Magdalenić na izmaku njegove karijere turističkog vodiča i ljetnog zavodnika. Dragović slučajno doznaje za njenu smrt – i da je za njom ostala kći Sanja… zajedničko dijete o kojem prvi put doznaje kada dolazi na Martin ukop… 

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti