fbpx

Ponedjeljak, 03 Prosinac 2018 10:40

Posjetite Dane meda u Jastrebarskom

Napisao/la Redakcija
Posjetite Dane meda u Jastrebarskom Grad Jastrebarsko

U organizaciji Pčelarskog društva Lipa, u Jastrebarskom su započeli 14. Dani meda. Na velikoj prodajnoj izložbi koja će trajati deset dana građani mogu pronaći proizvode domaćih pčelara po pristupačnim cijenama. Za razliku od prošle, ove godine svoj med i proizvode od meda izložilo je više članova jaskanske pčelarske udruge. Razlog tome je konačno jedna bolja medna godina.

-Jaskanski su pčelari i ove godine dokazali kvalitetu svojega meda osvojivši brojna visoka priznanja na ocjenjivanju meda Zagrebačke županije- naglasio je tajnik Pčelarskog društva Lipa Krešimir Radelja i zahvalio Ministarstvu poljoprivrede, Zagrebačkoj županiji i Gradu Jastrebarskom na potpori u njihovom radu.

U ime pokrovitelja izložbe pčelare su pozdravili zamjenik gradonačelnika, Stipe Bučar, i zamjenica župana Zagrebačke županije, Nadica Žužak, istaknuvši kako će se pčelarima od strane Grada i Županije i nadalje pomagati.

Prodajnu izložbu jaskanskih pčelara možete posjetiti svakoga dana do 10. prosinca, od 10 do 18 sati na Trgu Alojzija Stepinca.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti