fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Miss Zagrebačke županije

Uskoro kreće ovogodišnji izbor za Miss Hrvatske kroz cikluse županijskih natjecanja, a prilika da ponesu tu zavidnu titulu, prvo će se pružiti djevojkama iz Zagrebačke županije. Devet finalistica prošetat će pred stručnim žirijem 26. siječnja na jednoj od najatraktivnijih lokacija seoskog turizma u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Kleti obitelji Bunčić u Dugom Selu.

Večer ljepote koja će započeti u 19,30 sati, vodit će već svima poznato TV lice Davor Garić kojem će se pridružiti aktualna Miss Zagrebačke županije, Ana Marija Stančerić. Svečani program glazbenom poslasticom upriličit će talentirani mladi glazbenik Matija Cvek koji će izvesti pjesmu koja se svima odavno uvukla u uši “Visine” te plesni singl “Praviš me ludim”. Na pozornicu će se popeti i novo lice glazbene scene, Magdalena Perković, sa singlom “Odavno”, a modernom glazbom uzvanike će zasigurno oduševiti ljubavno – glazbena priča Borisa Timea i slovenske pjevačice i DJ-ice Žane, koji nastupaju pod imenom “DUO TIME”. Brazilsku senzaciju i vatreni nastup izvest će dobro poznati plesač i finalist Supertalenta, Diego Siqueira koji će zasigurno otvoriti nove poglede u plesni svijet.

Ulaz je besplatan te slobodan za sve koji su spremni navijati za svoje favoritkinje, a nakon samog proglašenja pridružite se slatkom kutku i domjenku koji je pripremila Slastičarnica Zagreb i Stupnički dvori.

Objavljeno u Događanja
Petak, 04 Siječanj 2019 12:11

Traži se Miss Zagrebačke županije

Zagrebačkoj županiji i ove godine pripala je čast da otvori novi ciklus Izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta 2019. godine kroz županijska natjecanja. Prijaviti se možete OVDJE. Također, prijaviti se možete i danas u Dugom Selu (bivši caffe bar Martinus na katu, kod ljekarne) od 18 sati.

Sam Izbor za najljepšu djevojku Zagrebačke županije, održat će se krajem siječnja u Dugom Selu. Još uvijek aktualna Miss Zagrebačke županije, Dugoselka Ana Marija Stančerić, na finalnom Izboru Miss Hrvatske 2018. osvojila je titulu prve pratilje.

Objavljeno u Događanja

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti