fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: ENVI
Ponedjeljak, 31 Prosinac 2018 11:43

R'N'R još uvijek živi u Rugvici

U vrijeme kad lokalnom glazbenom scenom pale i žare narodnjaci i razni „kuruza“ bendovi pravo je osvježenje, u sklopu manifestacije Prosinaca u Rugvici, bilo čuti domaće rokere E.N.V.I. - glazbenu skupinu pod vodstvom okorjelog rokera Drage Pešuna, na svom prvom samostalnom koncertu koji je održan 29. prosinca u šatoru na glavnom rugvičkom trgu. Drago je okupio četvoricu mladića, Emanuela, Nathaniela, Viktora i Ivora, gotovo još dječake, iz Rugvice i Dugog Sela i oformio bend koji preferira žestoki rokerski sound te ih je, u samo pola godine rada, uspio dovesti na zavidnu razinu glazbene kvalitete koju su, nakon pretpremijere na ovogodišnjim Starim jelima u Dugom Selu, još jednom pokazali i na rugvičkom nastupu.

Osim što im je usadio ljubav prema ovoj vrsti glazbe i naučio ih svirci, Drago je osmislio i pravi rokerski stajling te preuzeo ulogu vokalnog solista koju je također odradio više nego uspješno. Pohvalno je i to što su, s obzirom na kratko razdoblje rada benda, osim interpretacije poznatih stvari stranih i domaćih rokera, Envijevci zasvirali i nekoliko vlastitih uradaka i pokazali da su ozbiljno zagrizli u rokerske vode. Zadovoljna je bila i publika, posebno ona srednjih godina koja je prevladavala brojem, jer se još jednom pokazalo da pravi žestoki rock and roll još uvijek nije mrtav u Rugvici.

Zato skidamo kapu Dragi Pešunu junioru, a Grupi E.N.V.I. želimo još puno ovakvih svirki!

Objavljeno u Događanja

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti