fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: DVD Johovec

Vatrogasci Andrilovca u muškoj, te žensko odjeljenje DVD-a Ribnica ukupni su pobjednici desetog izdanja, Zimskog kupa DVD-a Johovec. Natjecanje koje je održano u Školskoj športskoj dvorani u Križu okupilo je 30 vatrogasnih odjeljenja koja su se natjecala u četiri kategorije.

Pehare i diplome najboljima dodijelili su; zapovjednik Vatrogasne zajednice Općine Križ Mario Matanić, predsjednik DVD-a Johovec Dubravko Smiljanić te zamjenik općinskog načelnika Zlatko Hastić.

REZULTATI
MUŠKI A: 1. DVD ANDRILOVEC, 2. DVD NOVOSELEC, 3. DVD GRANEŠINA
MUŠKI B: 1. DVD VIROVITICA, 2. DVD STRMEC BUKEVSKI, 3. DVD RIBNICA
ŽENE A: 1. DVD RIBNICA, 2. DVD SVETA NEDELJA, 3. DVD GRANEŠINA
ŽENE B: 1. RIBNICA I, 2. DVD NOVOSELEC, 3. DVD RIBNICA II

Objavljeno u Događanja
Ponedjeljak, 08 Siječanj 2018 09:31

DVD Razljev i DVD Ribnica pobjednici Zimskog kupa

Dobrovoljno vatrogasno društvo Johovec organiziralo je proteklog petka tradicionalni Zimski kup u spajanju usisnog voda. 

Natjecanju koje je održano u školskoj sportskoj dvorani u Križu odazvalo se 28 natjecateljskih ekipa koje su se natjecale u četiri kategorije; muški A, muški B, žena A i žene B. Ukupni pobjednik kupa u muškoj kategoriji je DVD Razljev, dok su u ženskoj kategoriji najbolje bile vatrogaskinje iz Ribnice.

Pehare i diplome najboljima dodjeljivali su; zapovjednik Vatrogasne zajednice Općine Križ Mario Matanić, zamjenik općinskog načelnika Općine Križ Zlatko Hrastić te predsjednik DVD-a Johovec Dubravko Smiljanić.

REZULTATI PO KATEGORIJAMA
MUŠKI A: 1. DVD Razljev II, 2. DVD Razljev I, 3. DVD Deanovec
MUŠKI B: DVD Ribnica I, 2. DVD Strmec Bukevski, 3. DVD Šarampov Donji
ŽENA A: 1. DVD Ribnica I, 2. DVD Ribnica II, 3. DVD Strmec Bukevski
ŽENE B: DVD Ribnica I, 2. DVD Ribnica II, 3. DVD Turopolje

Objavljeno u Križ

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti