fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Božićni koncert u Bukevju

„Dobra večer dobri ljudi! Dobra večer dragi naši!“ tako je započeo, već tradicionalni koncert u Bukevju povodom Božića i nadolazećih blagdana. Već petu godinu zaredom, u Društvenom domu Bukevje,za sve ljude dobre volje organizira se ovakva manifestacija.

Do sada su nastupali; KUD Slavuj iz Bukevja, Zbor umirovljenika i starijih osoba Općine Orle, KUD Veleševec te predškolske skupine i mješovita plesna skupina pod vodstvom Jasminke Podlejan. Ove se godine moglo pak uživati u narodnim plesovima i pjesmama FA Turopolje koji je napunio Društveni dom u Bukevju.

-Koliko će riječi čestitke poteći nebom i zemljom ovih blagdanskih dana! U tim čestitkama nemojte zaboraviti one koji su vam najdraži- to su bile završne riječi voditeljice, a čestitkama povodom blagdana pridružio se i načelnik Općine Orle, Ervin Vujica.

Objavljeno u Događanja
Srijeda, 19 Prosinac 2018 18:41

U petak Božićni koncert u Bukevju

Najpoznatije turopoljsko folklorno društvo, FA Turopolje u petak će nastupiti na Božićnom koncertu u Bukevju. Organizator koncerta je Mjesni odbor Bukevje, koji poziva sve mještane općine, ali i susjednih mjesta da se odazovu na koncert na kojem će se izvoditi tradicionalne hrvatske božićne pjesme.

Svoje zadovoljstvo organizacijom još jednog koncerta FA Turopolje u Bukevju, prenio nam je i načelnik Ervin Vujica, koji vjeruje kako će ovo prerasti u tradiciju, jer gosti iz Velike Gorice dobrodošli su svakog trenutka u Općinu Orle, gdje su i ljetos održali prigodni koncert.

Božićni koncert koji će se održati u Društvenom domu u Bukevju počinje u 19,30 sati. 

Objavljeno u Događanja

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti