fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Božićna čarolija u Posavini

Obilježavanje Adventa po prvi je puta ove godine organizirano u Općini Orle, gdje je kroz četiri protekle nedjelje organiziran prigodni program u kojem su sudjelovale općinske udruge. Među sudionicima bio je i KUD Veleševec koji je izveo pjesmu "Radujte se narodi".

Kako zvuče, pogledajte OVDJE.

Objavljeno u Događanja

Paljenjem četvrte adventske svijeće što su učinile predstavnice Udruge žena Općine Orle završio je ovogodišnji adventski program. Božićna čarolija u Posavini koja je organizirana uz svesrdnu pomoć Općine Orle pokazala se kao pun pogodak, jer iz nedjelje u nedjelju na platou ispred općinske zgrade okupljao se sve veći broj mještana, koji su između ostaloga mogli uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi za koju je bila zadužena Udruga žena te Udruga mladih.

Svoj obol cjelokupnom ugođaju dale su i druge općinske udruge, kojima se Udruga žena na današnjem druženju i zahvalila. Posebno radosni večeras su bili najmlađi, jer za njih je Općina organizirala slatke poklon pakete koje im je podijelio Djed Božićnjak.

Objavljeno u Događanja

Paljenjem prve adventske svijeće na vijencu ispred općinske zgrade od strane načelnika Ervina Vujice, u Orlima je započela manifestacija "Božićna čarolija" za čiju je organizaciju najzaslužniji Klub žena.

-Zahvaljujem svim svojim curama, koje su dale sve od sebe da napravimo ovo što smo napravili. Pozivam vas da pogledate i našu Kućicu Djeda božićnjaka. Nadam se da ćemo se viđati i sljedećih nedjelja, jer za svaku nedjelju imamo nešto novoga- rekla je predsjednica Kluba žena Željka Vugrinec.

Prve nedjelje Došašća prigodnim božićnim pjesmama posjetitelje je zabavio KUD Veleševec, a program se nastavlja i kroz sljedeće tri nedjelje.

-Vjerujem kako će obilježavanje Adventa na ovaj način postati tradicija- istaknuo je načelnik Ervin Vujica.

Kako je sinoć bilo u Orlima pogledajte u našoj FOTOGALERIJI.

Objavljeno u Događanja

„Prepustite se zanosu mirisnih fritula, kuhanom vinu i slasnim kobasicama.... Neka vas u božićnu čaroliju uvodu zvonki glasovi naših izvođača. Za nezaboravnu uspomenu fotografirajte se u božićnoj kućici“ stoji u pozivu Općine Orle koja po prvi puta za sve svoje mještane povodom nadolazećih božićnih blagdana priprema prigodni adventski program koji će se kroz četiri nedjelje održavati ispred općinske zgrade u Orlima.

Božićna čarolija u Posavini kroz četiri će nedjelje okupiti udruge i mještane koji će prigodnim programom nagovijestiti dolazak Božića.

-Nadam se da nećemo razočarati naše mještane, ali i sve ostale goste koji su dobro došli- istaknuo je načelnik Ervin Vujica.

Sve kreće u nedjelju 2. prosinca kada će se uz pjesmu KUD-a Veleševec od 16 sati upaliti prva adventska svijeća. Tjedan dana kasnije za prigodni program zadužen je KUD Slavuj, 16. prosinca nastupa zbor Udruge umirovljenika i crkveni zbor, dok je za paljenje četvrte adventske svijeće predviđen i dolazak Djeda Božićnjaka koji će tom prilikom dijeliti prigodne poklone.

Objavljeno u Događanja

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti