fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: 100ti rođendan

Predstavnici Gradskog društva Crvenog Križa iz Ivanić-Grada jučer su, povodom 100-tog rođendana posjetili Josipa Pisnjaka iz Ivanić-Grada, koji je na smještaju u Dubravi. Gospodin Josip rođendan je proslavio plesom do kasnih sati te je kazao kako mu je već malo dosta slavlja koja traju tri dana, da bi sada bio red malo i odmoriti.

Ispred Gradskog društva Crvenog Križa Ivanić Grad posjetili su ga ravnateljica Ivana Bajt, Stjepan Fabijanić, te volonter Franjo Horčićka te zaželjeli lijepe želje uz slatke poklone i zdravom košarom.

Objavljeno u Događanja

Marija Žertuš iz Obedišća napunila je danas 100 godina. Svoj rođendan slavljenica je proslavila u krugu svoje brižne obitelji, a zamjenik općinskog načelnika Zlatko Hrastić sa ravnateljicom Gradskog društva Crvenog Križa Ivanić-Grad Ivanom Bajt, volonterima, suradnicima, poželjeli su slatkim poklonima i cvijećem zdravlje, radost i sreću veseloj slavljenici.

Gospođa Marija pričala je čestitarima o svojem dugom i zanimljivom životu, o radostima i tugama, te podijelila pokoji savjet za dugovječnost.

Lijepim željama za rođendan pridružuje se i naša redakcija.

Objavljeno u Događanja

Veselo je danas bilo u Domu za starije Nona, gdje je Ljubomir Rončević proslavio 100-ti rođendan. Došli su u čestitare vitalnome i veselom gospodinu Ljubomiru brojna rodbina i prijatelji, ali i poseban gost iznenađenja, gradonačelnik Milan Bandić. 

-Nije bitno koliko imate godina života nego koliko života imate u godinama- poručio je slavljeniku gradonačelnik Bandić.

Zahvalivši gradonačelniku na lijepim željama slavljenik je istaknuo kako ne postoji recept za doživjeti stotu.

-Svakome bih preporučio da živi jedan normalan i umjeren život- rekao je gospodin Rončević koji je poput pravog slavljenika imao i rođendansku tortu. (www.zagreb.hr)

Objavljeno u Grad Zagreb

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti