fbpx

Utorak, 08 Siječanj 2019 11:31

Obitelj Sračić ima najbolje češnjovke u Brezariću

Napisao/la Redakcija

Kobasičarsko društvo Brezarić početkom siječnja već tradicionalno održava godišnju skupštinu, kao i ocjenjivanje domaćih češnjovki. Ove godine ta lijepa tradicija održana je po 54. puta, a na ocjenjivanju se našlo 30-ak uzoraka domaćih kobasica koje su napravljene iz mesa koje je još uvijek iz domaćeg uzgoja na obiteljskim gospodarstvima.

Ovogodišnji pobjednik bile su češnjovke obitelji Sračić iz Brezarića. Osim druženja uz jelo i piće, bilo je tu i natjecanje u pričanju viceva, zabijanju čavli u drvenu gredu i natjecanje u što većoj glasnoći uzvika ‘kobase’.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti