fbpx

Ponedjeljak, 11 Ožujak 2019 13:25

Na festivalu “Žene za žene” tražilo se mjesto više

Napisao/la Zoran Ožetski

U velikoj dvorani POU Ivanić-Grad održan je 6. Festival ženskih vokalnih skupina “Žene za žene”. Pod voditeljskom palicom Branka Uvodića, u do zadnjeg mjesta ispunjenoj dvorani nastupilo je devet ženskih skupina s područja cijele Hrvatske.

Kako nam je rekla voditeljica Festivala ženskih vokalnih skupina “Žene za žene” Mirjana Barec, osim ženskih skupina iz Podravine, Dalmacije, Slavonije, Like i Moslavine ove godine na festivalu je nastupila i ženska skupina iz Rijeke. Uz nagradu publike ove su se godine dodijelile nagrada za etno i klapsko pjevanje te nagrada za sveukupni scenski dojam.

Natjecateljski dio festivala pratio je stručni ocjenjivački žiri u kojem su bili Danijel Šota, prof. Sandra Bajuk, Marija Pavković Snaša, Husnija Malkoč i Mirjana Barec. U revijalnom dijelu nastupili su Marija Pavković, TS Bedem iz Bihaća i organizatorice ŽVS „IVE“.

Nagradu publike osvojile su VS Ad Astra iz Slavonskog Broda dok su nagradu za sveukupni scenski dojam i nagradu za klapsko pjevanje osvojile djevojke iz riječke klape Vidulice. Za etno pjevanje nagrađene su ŽPS Rajevčanke iz Rajeva sela. 

 

 

 

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti