fbpx

Ponedjeljak, 11 Veljača 2019 12:49

Mirela Videc i dalje na čelu Udruge žena Općine Dubrava

Napisao/la Redakcija

Udruga žena Općine Dubrava, održala je sinoć izbornu Skupštinu. Članice udruge jednoglasno su odlučile da ih i dalje nastavi voditi dosadašnja ekipa, pa je tako za predsjednicu ponovo izabrana Mirela Videc, za potpredsjednicu Marijana Marković i za tajnicu Ivana Dragija.

Udruga osobitu pažnju posvećuje detaljima, pa su članice same uredile i dekorirale salu modernim detaljima s daškom starina i u bojama udruge. Svaka članica dobila je prigodni poklon kao znak zahvale za uloženi trud, rad i vrijeme posvećeno udruzi , a ove godine to su bile platnene vrećice s logom udruge i zahvalnice koje su članice radile same od dizajna do tiska. Udruga je tijekom 2018. godine bila najaktivnija do sada u svom četverogodišnjem postojanju. Sudjelovala je na svim manifestacijama na području općine Dubrava,te na regionalnim manifestacijama; Kaj su jeli naši stari, Stara jela z Dugog Sela, Kriški oblizeki, organizirala izlete, posjete kazalištu i radionice izrade božićnih dekoracija.

U udrugu se možete uključiti putem online pristupnice preko njihove web stranice te preko društvenih mreža ili maila (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.). 

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti