fbpx

Četvrtak, 10 Siječanj 2019 11:53

Kriški izviđači uživaju na Kalniku

Napisao/la Redakcija

Zimska avantura Odreda izviđača Siniša Pavković, započela je početkom tjedna dolaskom u Planinarski dom Kalnik podno vrha Vranilac. Na zimovanju sudjeluje 22 mlada izviđača, koji će kroz pet dana savladavati izviđački program planiran za ovo godišnje doba.

Uz boravak na snijegu od sanjkanja, grudanja i klizanja, kroz radionice u toplini doma se uči o prvoj pomoći, čvorovima, topografiji, snalaženju u prirodi, orijentaciji, polažu se vještine i vještarstava i traže geocachevi. Obilaskom poučne staze izviđači uče o biljnom i životinjskom svijetu kalničkog gorja, dok se u večernjim satima vrijeme provodi kroz igraonice, razne izviđačke i društvene igre.

-Da, djeca su nam svih pet dana bez mobitela i televizora i funkcioniraju fenomenalno i bez svih tih tehnikalija- poručili su iz Odreda izviđača Siniša Pavković, koji se ovim putem zahvaljuju svima onima koji su im omogućili odlazak na ovaj izlet.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti