fbpx

Četvrtak, 14 Ožujak 2019 09:43

Krašićke mažoretkinje najponosnije na drugo mjesto seniorki na državnom prvenstvu

Napisao/la Redakcija

Krašićke mažoretkinje rezimirale su još jednu godinu. Iz detaljnih izvješća moglo se čuti kako je to bila još jedna uspješna godina. Najvažnije i posebno istaknuto svakako su izvrsni rezultat i osvojeno dobro drugo mjesto seniorki, te treće mjesto kadetkinja na državnom prvenstvu održanom u Rovinju prošle godine. I za naredno razdoblje mažoretkinje imaju velike ambicije i planove kako za daljnji napredak, tako i promociju cijeloga kraja.

Kako bi se zahvalili svima koji ih pomažu u ostvarivanju svih planova, Krašićke mažoretkinje dodijelile su priznanja institucijama, udrugama i poduzetnicima.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti