fbpx

Ponedjeljak, 03 Prosinac 2018 13:28

Klub žena Općine Orle pobrinuo se za dašak božićnog ugođaja

Napisao

Paljenjem prve adventske svijeće na vijencu ispred općinske zgrade od strane načelnika Ervina Vujice, u Orlima je započela manifestacija "Božićna čarolija" za čiju je organizaciju najzaslužniji Klub žena.

-Zahvaljujem svim svojim curama, koje su dale sve od sebe da napravimo ovo što smo napravili. Pozivam vas da pogledate i našu Kućicu Djeda božićnjaka. Nadam se da ćemo se viđati i sljedećih nedjelja, jer za svaku nedjelju imamo nešto novoga- rekla je predsjednica Kluba žena Željka Vugrinec.

Prve nedjelje Došašća prigodnim božićnim pjesmama posjetitelje je zabavio KUD Veleševec, a program se nastavlja i kroz sljedeće tri nedjelje.

-Vjerujem kako će obilježavanje Adventa na ovaj način postati tradicija- istaknuo je načelnik Ervin Vujica.

Kako je sinoć bilo u Orlima pogledajte u našoj FOTOGALERIJI.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti