fbpx

Petak, 08 Veljača 2019 14:18

Kazalište Škrabe upisuje predškolce!

Napisao/la Redakcija

Nakon što je u proteklih sedam godina pripremila čak devet hit-predstava; "Knjiga o džungli", "Kako je Tvrtko otkrio Božić", "Pustolovine Huckleberryja Finna", "Mary Poppins" "Striček Vilček ili Kako je Shakespeare postao Špeksir", "Dogodilo se u Betlehemu", "Velika tajna Sherlocka Holmesa", "Oko jedne hiže", "Zemlja Čudesa" već uigrana ekipa Kazališta Škrabe kreće u novu akciju. Zbog brojnih upita roditelja djece predškolskog uzrasta, od sada će u sklopu Kazališta Škrabe s radom krenuti i predškolska grupa.

Upis novih članova (glumica i glumaca) od 4 do 7 godina bit će u srijedu i četvrtak, 13. i 14. veljače u 18,30 sati u Domu kulture Jastrebarsko.

-Ako Vaše dijete voli glumiti, pjevati, plesati, ako želite da upozna kazališni svijet i s druge strane zastora, ako želite da nauči pravilno govoriti, stekne sigurnost i pobijedi strah od javnih nastupa, da sazna kako nastaje kazališna predstava, ako želite da se dobro zabavi i stekne nove prijatelje – svakako dođite i pridružite svoje dijete ovoj velikoj kazališnoj obitelji- poručuju iz Kazališta Škrabe.

Sve informacije o upisima predškolaca mogu se saznati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili mobitel 0917229167.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti