fbpx

Ponedjeljak, 12 Studeni 2018 12:36

Imbrijevo u Cvetkoviću

Napisao/la Redakcija
Imbrijevo u Cvetkoviću Grad Jastrebarsko

KUD Cvijet Cvetković, proteklog petka organizirao je prigodni koncert odnosno priredbu "Imbrijevo u Cvetkoviću". Organizatori su tom prigodom kroz pjesmu dočarali i prikazali rad KUD-a u proteklom periodu, izveli su recitaciju o cvetkovačkim mostovima, ali i prikaz povijesnog običaja kako se nekad prosila ruka mlade djevojke, predstavom „Snoboki“ uz pratnju cvetkovački "starih tamburaša".

Domaćini su za ovu priliku organizirali i nastup prijateljskog KUD-a, Udruge pjevača izvornih pjesama Sveta Jana, a priredbi su nazočili gradonačelnik Zvonimir Novosel i njegov zamjenik Stipe Bučar.

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti