fbpx

Ponedjeljak, 15 Listopad 2018 09:00

FOTO: Zelinska kestenijada još jednom okupila brojne posjetitelje

Napisao/la Redakcija
FOTO: Zelinska kestenijada još jednom okupila brojne posjetitelje TZ Sveti Ivan Zelina

Kladeščicom, gdje je jučer održana Zelinska kestenijada jučer su tijekom cijeloga dana odzvanjali zvuci dječjeg smijeha, pjesme i glazbe, a uz miris roštilja i pečenih kestena, posjetitelji su mogli probati i domaće slastice. Uz Zelinčane, na Kestenijadu su stigli i brojni posjetitelji iz Zagreba, Marije Bistrice i okolice, pa čak i iz Zadra, a kako se moglo čuti svi su htjeli iskoristiti prekrasan sunčan i topao dan iskoristili su za druženje i boravak u prirodi.

Na Kestenijadi Pivovara Crafter’s iz Dugog Sela je uz nekoliko odabranih vrsta piva, predstavila i pivo s kestenom. Klub zelinskih biciklista SIC organizirao je biciklijadu, a Moto i Offroad klub Sveti Ivan Zelina tradicionalno druženje kod Fajsine kleti. Gljivarska udruga “Amanita” organizirale je jesensku gljivarijadu i druženje, a lovačko društvo Srndać u lovačkom domu natjecanje u kuhanju lovačkog kotlića. Zavičajni KUD Sinac iz Zagreba održao je nastup tradicionalnih plesova, a Udruga “Srce” prezentirala i prodavala svoje radove, kao i domaće slastice.

Posjetiteljima se predstavila i Udruga ruka prigorska, a za dobru zabavu pobrinuo se Mladen Kos.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti