fbpx

Srijeda, 14 Studeni 2018 16:58

FOTO: Zaprešićki mališani pokazali sportsko umijeće na još jednim susretima

Napisao/la Redakcija

U Zaprešiću su danas održani 15. sportski susreti Dječjih vrtića Maslačak i Vrtuljak. U Gradskoj sportskoj dvorani okupilo se stotinjak mališana iz ova dva gradska vrtića koji su se sportski nadmetali u nogometu, štafetnoj utrci, potezanju užeta i na poligonu.

Na kraju je rezultat bio izjednačen, a to i nije bila najvažnija stvar ovih susreta. Iako su roditelji, braća, sestre, djedovi i bake glasno navijali za svoje mališane, glavna ideja ovih susreta je druženje i zajedništvo kojeg ni ovog puta nije nedostajalo.

Pozdrave mališanima i odgajateljicama uputio je i zamjenik gradonačelnika Grada Zaprešića Damir Benčević, a spomenimo na kraju da su se i tete okušale u povlačenju užeta i nešto više snage i umijeća ove godine imale su tete DV Maslačak.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti