fbpx

Petak, 16 Studeni 2018 12:04

FOTO: Sjećanje na Vukovar

Napisao/la Redakcija

Svake godine obilježavamo Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i prisjećamo se hrvatskog ponosa, Grada Vukovara koji je bio i ostao simbol pobjede te vječni podsjetnik na sve one koji su dali svoj život za Domovinu. U spomen na sve žrtve Domovinskog rata, poginule branitelje, njihove obitelji,uoči Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, obilježavajući 27. obljetnicu slamanja obrane i okupacije Vukovara, predstavnici Općine Križ zajedno sa zamjenikom načelnika Zlatkom Hrastićem i djecom Dječjeg vrtića Križ, posjetili su Spomen sobu poginulih branitelja Domovinskog rata u Galeriji Križ te zapalili lampione u centru Križa za sve žrtve Vukovara.

U nedjelju,18. studenoga u 18 sati, župnik Božo Pinjuh poziva sve građane da sudjeluju u kratkoj molitvi za sve branitelje i žrtve Vukovara ispred crkve Uzvišenja Svetog Križa, čija će zvona po prvi put zvoniti za Vukovar u sklopu akcije „ZVON za Vukovar“. Tako će točno u 18 sati i 11 minuta, zvona naše crkve zajedno sa ostalim crkvenim zvonima u Hrvatskoj zazvoniti u znak sjećanja na žrtve Vukovara.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti