fbpx

Utorak, 04 Prosinac 2018 15:16

FOTO: Radovi Nikice Kasunića i Krešimira Habljaka pobuđuju osjećaje

Napisao

U sklopu obilježavanja Dana osoba s invaliditetom Volim život, sinoć je u izložbenom prostoru Pučkog otvorenog učilišta otvorena izložba digitalnih grafičkih radova prerano preminulog Nikice Kasunića te keramičkih radova Krešimira Habljaka. Uz gradonačelnika Dražena Barišića i njegova zamjenika Ervina Kolarca, otvorenju izložbe nazočio je i Darko Matić, te profesor Damir Brčić, koji je s prisutnima podijelio svoje viđenje izložbe.

-Moram priznati da ovako jednu emotivnu izložbu dugo nisam imao. Ono što je radio pokojni Nikica to je fascinantno. Ta volja, dragi moji prijatelji i meni daje veliku snagu. Ta energija koju vi crpite i koju imate za neke stvari svima nama treba biti poticaj. Ja vam se divim i cijenim vas, jer ovo što vi radite je fascinantno- kazao je otvarajući izložbu profesor Brčić.

Svi zainteresirani izložbu mogu pogledati do subote, 8. prosinca.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti