fbpx

Srijeda, 05 Prosinac 2018 09:43

FOTO: Po prvi puta adventski vijenac na Trgu Svetog Ivana u Kloštru Ivaniću

Napisao/la Redakcija

Povodom jednog od najvećih kršćanskih blagdana Božića, početkom Došašća, vremena kada se vjernici pripremaju za Božić, u Kloštar Ivaniću protekle nedjelje Udruga „ Prijatelji Kloštra „ organizirala je izložbu božićnih ukrasa u Pučkom domu, a nakon mise u župnoj crkvi Uznesenja Blažene djevice Marije, na Trgu Svetog Ivana zapaljena je prva adventska svijeća na adventskom vijencu ispred bunara- Velikog zdenca.

Službu riječi i obred paljenja prve svijeće na adventskom vijencu predvodio je fra Robert Ćibarić, gvardijan, Župe Uznesenja Blažene djevice Marije, koji je i upalio prvu svijeću. Ovaj svečani čin oplemenili su prigodnim pjevanjem vokalni sastav „ Angeline“ KUD-a Kloštar.

Paljenje svijeća uz prigodni program, nastavit će se svake sljedeće nedjelje u 12 sati.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti