fbpx

Četvrtak, 06 Prosinac 2018 21:13

FOTO: Otvorena sezona klizanja u Velikoj Gorici

Napisao

U staroj gradskoj jezgri kod Muzeja Turopolja i najstarijeg gradskog parka, večeras je i službeno otvoreno klizalište u Velikoj Gorici. Prije nego li su na led izašli gorički mališani za koje je klizanje prvog dana bilo besplatno, kratkim programom okupljene mališane i njihove roditelje s nekoliko su točaka zabavile klizačice Medveščaka.

Zatekli su se na led i Sveti Nikola i Krampus koji su djecu darivali slatkim iznenađenjima, a oni koji nisu htjeli na led, bezbrižno su se igrali u Božićnom selu, koji stvara predivnu bajku, koju su svi posjetitelji odreda pozitivno ocijenili.

Sezona klizanja je otvorena,a svi zainteresirani na ledu mogu svakodnevno uživati od 9 do 22 sata.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti