fbpx

Nedjelja, 11 Studeni 2018 18:15

FOTO: Dan otvorenih vrata Kulturne udruge"Sveti Martin" Dubrava

Napisao/la Redakcija

Kulturna udruga "Sveti Martin" Dubrava, održala je danas Dan otvorenih vrata udruge gdje je prezentirala radove svojih članova te organizirala etno izložbu povodom nadolazećeg Martinja.

Mnogobrojni uzvanici i posjetitelji svojim prisustvom su uveličali su ovaj dan, kojem su se između ostaloga odazvali načelnik Tomislav Okroša, Martina Mališ, predsjednik Mjesnog odbora Nova Kapela Tomislav Jurić, ravnateljica Osnovne škole Dubrava Marijana Kozumplik Kemenović, velečasni Mihill Gojani, predstavnici Udruge "Prijatelji Kloštra", predsjedniku Udruge "Peski Art Đurđevac" Franjo Mihočki koji je tom prilikom prezentirao slikanje tehnikom vinarela i pokazao da vino nije samo za pijenje i kuhanje, već da se vinom može i slikati. U sklopu programa Udruga je dodijelila počasno članstvo Dajani Jandrijević, a svima ostalima koji podupiru i pomažu rad dodijeljene su zahvalnice.

-Velika zahvala Ženskom vokalnom sastavu Lile koje su nas počastile prekrasnim pjesmama. Osobno se zahvaljujem svim članicama i članovima Udruge na uloženom trudu i radu da bi se sve ovo moglo održati- rekao je predsjednik Dražen Milenković.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti