fbpx

Ponedjeljak, 10 Rujan 2018 14:20

FOTO: „Boje Posavine“ pokazale svu ljepotu posavskog kraja

Napisao

U sklopu bogatog događanjima obilježavanja Dana Općine Rugvice, u programu 7. ribarsko-lađarske večeri otvorena je i izložba slika „Boje Posavine“. Slike su nastale na prvoj likovnoj koloniji u Rugvici, koju su organizirale Općina Rugvica i Likovna udruga Dugo Selo.

Izložbu je otvorio načelnik Mato Čičak, u društvu predsjednice Općinskog vijeća Ane Munić i svog zamjenika Nenada Jakšića. Osvrt na djela dala je Ana Marija Šprihal naglasivši pritom simbol posavskog kraja, rijeku Savu.

Uz ovu izložbu, u sklopu Lađarsko ribarska večeri mogla se pogledati i etno izložba „Od mlina do kruha“, izložba „Po starim posavskim putima“, izložba starih fotografija „Društveni život Posavine“ te izložba fotografija Anđelke Markić „Ljepota posavskih pejzaža“.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti