fbpx

Četvrtak, 27 Prosinac 2018 20:12

FA Turopolje u Bukevju priredilo nezaboravnu večer

Napisao/la Redakcija

„Dobra večer dobri ljudi! Dobra večer dragi naši!“ tako je započeo, već tradicionalni koncert u Bukevju povodom Božića i nadolazećih blagdana. Već petu godinu zaredom, u Društvenom domu Bukevje,za sve ljude dobre volje organizira se ovakva manifestacija.

Do sada su nastupali; KUD Slavuj iz Bukevja, Zbor umirovljenika i starijih osoba Općine Orle, KUD Veleševec te predškolske skupine i mješovita plesna skupina pod vodstvom Jasminke Podlejan. Ove se godine moglo pak uživati u narodnim plesovima i pjesmama FA Turopolje koji je napunio Društveni dom u Bukevju.

-Koliko će riječi čestitke poteći nebom i zemljom ovih blagdanskih dana! U tim čestitkama nemojte zaboraviti one koji su vam najdraži- to su bile završne riječi voditeljice, a čestitkama povodom blagdana pridružio se i načelnik Općine Orle, Ervin Vujica.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti