fbpx

Nedjelja, 10 Veljača 2019 14:28

Druženja i izleti čine ih najsretnijima

Napisao/la Redakcija

Redovnu godišnju skupštinu održala je Podružnica umirovljenika Laduč koja broji nešto više od 220 članova. U prošloj godini uspjeli su povećati broj planova, iako su imali nekoliko ispisanih i dva umrla. Djelovanje umirovljenika nije odveć zahtjevno i bazira se na druženjima i izletima, ali i na posjetima bolesnim i starijim članovima.

U tom segmentu vodstvo ladučke podružnice, s Josipom Tursanom na čelu, obišlo je sve takve članove, a oni koji su bili boljeg zdravlja rado su se odazivali na druženja i izlete. Za ovu godinu planovi su ostali jednaki, a predsjednik Udruženja umirovljenika Općine Brdovec Željko Gašparinčić najavio je proslavu 25 godina osnivanja udruge.

Predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Laduč Krešimir Hrgar zahvalio je umirovljenicima na predanom radu u svim ladučkim udrugama, a izrazi je nadu da će skoro otvaranje vrtića te preuređena Područna škola Laduč ipak ostvariti san svih mještana – da se ne zatvori škola u Laduču zbog nedostatka učenika. Da bi ome doista moglo biti tako potvrdio je i predsjednik Općinskog vijeća Damir Slavnović, a umirovljenicima je poručio neka se što više druže te im je zaželio dobro zdravlje i dug život. 

 

 

 

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti