fbpx

Četvrtak, 22 Studeni 2018 12:50

Djela Štefice Dianežević izložena u Područnoj knjižnica Galženica

Napisao/la Redakcija

U Područnoj knjižnici Galženica može se razgledati izložba radova Štefice Dianežević, samouke umjetnice iz Veleševca čije je stvaralaštvo potaknuto borbom za život i rehabilitacijom. Ovom izložbom samouka umjetnica željela je pokazati javnosti da osobe s invaliditetom mogu mnogo, pa tako i raditi razne kreativne uratke.

Inače, Štefica je danas član Udruge invalida „Suncokret“ u Velikoj Gorici, Udruge umirovljenika Općine Orle, a podupire rad KUD-a Veleševec i čuvarica je narodne baštine svoga kraja. Osim toga bavi se i zapisivanjem narodnih običaja te pomalo napiše koju riječ. 

 

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti