fbpx

Nedjelja, 25 Studeni 2018 10:50

Završila Smotra Sveučilišta- svoje je programe predstavilo oko 80 sudionika Istaknuto

Napisao/la Redakcija
Završila Smotra Sveučilišta- svoje je programe predstavilo oko 80 sudionika Ured predsjednice

Svečanom dodjelom priznanja najuspješnijim sudionicima, završila je ovogodišnja Smotra Sveučilišta u Zagrebu na kojoj je tijekom tri dana studijske programe predstavilo oko 80 sudionika iz Hrvatske i Slovenije.Priznanja su najuspješnijim sudionicima dodijelili rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras i prorektor za poslovanje prof. dr. sc. Tonći Lazibat.

Ove godine priznanje za najbolje uređen izložbeni prostor pripalo je Šumarskom fakultetu, za najbolje predstavljanje na pozornici dodijeljeno je Učiteljskom fakultetu, priznanje za komunikativnost i susretljivost osvojili su Medicinski fakultet i Geotehnički fakultet zagrebačkoga Sveučilišta te Visoka škola Aspira. Najoriginalnije predstavljanje na Smotri imali su Veterinarski fakultet, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, Prehrambeno-biotehnički fakultet i Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Priznanje za poseban doprinos u edukaciji i informiranju posjetitelja ovogodišnje smotre dobili su Ured za sport Sveučilišta u Zagrebu te Hrvatsko vojno učilište "Dr. Franjo Tuđman" i Ministarstvo obrane Republike Hrvatske, dok je nagrada za inovativnost pripala Fakultetu elektrotehnike i računarstva te Fakultetu prometnih znanosti.

Ovogodišnja Smotra Sveučilišta u Zagrebu održana je od 22. do 24. studenoga u Studentskom centru u Zagrebu. Uz 34 sastavnice Sveučilišta u Zagrebu, na ovogodišnjoj su se Smotri predstavila i druga sveučilišta, veleučilišta i visoke škole iz Hrvatske i Slovenije s ukupno 80-ak sudionika.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti