fbpx

Ponedjeljak, 15 Listopad 2018 16:04

Za organiziranje manifestacija i nastupe poduzetnika Županija daje 381 tisuću kuna

Napisao/la Redakcija

Zagrebačka županija će, temeljem provedenih javnih natječaja, dodijeliti 381 tisuću kuna bespovratnih sredstava za organiziranje manifestacija i nastupanje županijskih poduzetnika na manifestacijama u vezi s poduzetništvom u ovoj godini.

Javni natječaj za dodjelu potpora poduzetnicima za nastup na manifestacijama u vezi s poduzetništvom u 2018. godini bio je otvoren od 19. lipnja do 3. rujna te su se na njega mogli prijaviti obrti, trgovačka društva i profitne ustanove s područja Zagrebačke županije. U sklopu ovog natječaja dodijeljeno je 16 potpora ukupne vrijednosti nešto većoj od 182 tisuće kuna, a o kojim je poduzetnicima riječ i za koje projekte možete saznati OVDJE.

Javni natječaj za dodjelu potpora poduzetnicima za organiziranje manifestacija i zajedničkih nastupa na manifestacijama u vezi s poduzetništvom bio je otvoren od 3. srpnja do 20. rujna, a prihvatljivi prijavitelji su bili jedinice lokalne samouprave, komore, udruženja obrtnika i turističke zajednice. Za organiziranje manifestacija u vezi s poduzetništvom na području Zagrebačke županije dodijelit će se 161 tisuću kuna za pet programa, dok će se 37 500,00 kuna dodijeliti kao potpore za organiziranje dvaju zajedničkih nastupa na manifestacijama u vezi s poduzetništvom. Više o ovom natječaju možete saznati OVDJE.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti