fbpx

Srijeda, 29 Kolovoz 2018 05:50

Vrtlarenje III - art hangout, četvrtak u Vintage Gardenu

Napisao/la VIB/MM

U četvrtak 30. kolovoza brbljamo o sportu... i umjetnosti, a u Vintage Garden stižu gosti: Medarda Pack, Bike Polo Zagreb i Silvio Lončarić. Razgovor vodi Tena Razumović Žmara, zaljubljenica u umjetnost i kulturu.

Medarda je akademska kiparica, ali i prva ženska trenerica hokeja na ledu u Hrvatskoj i saksofonistica. Svestrano, zar ne?

Bike Polo Zagreb je ujedno i udruga koja promiče unapređenje kvalitete života mladih kroz igranje pola na biciklima. Organiziraju edukativne radionice i tečajeve za mlade u svrhu upoznavanja sa samom igrom, ali i biciklizmom općenito, međunarodne turnire koji su sve popularniji na svjetskoj razini, a imaju i super merch kao što su majice i naljke koje kreira Matej Pašalić, akademski kipar i predsjednik BPZG-a.

Silvio Lončarić za sebe kaže da je tu i tamo snimatelj ili fotograf, ali češće majstor za custom made kožne izmišljotine... s biciklom pod nogama od kada pamti, a pretpostavljate, bavio se i bike polom.

Glazbu nam pušta Gordana Bakić, akademska slikarica i docentica Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu koju su nam, kao vrhunskog DJ-a, preporučili upravo njeni studenti.

Autorica vizuala je Marta Tuta. Marta je diplomirala slikarstvo na nastavničkom odsjeku Alu. Vrijeme provodi u svoja dva ateljea od kojih je jedan na otoku, a drugi u Zagrebu! Voli putovati, kampirati, stopirati, isprobavati nova jela i družiti se sa zanimljivim ljudima! Nova Martina strast je ronjenje i otkrivanje podmorskih vrtova, djeličak kojih vam dočarava vizualom 3. Vrtlarenja. 


01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti