fbpx

Ponedjeljak, 11 Veljača 2019 10:55

Uhvaćen 34-godišnjak koji je iz trgovina krao alkoholna pića

Napisao/la Redakcija

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio dva kaznena djela razbojničke krađe.

Sumnja se da je 3. siječnja u trgovini u Planinskoj ulici s polica trgovine u jaknu stavio nekoliko boca alkoholnih pića i udaljio se iz trgovine bez da je platio. Također se sumnja da je osumnjičeni 28. siječnja u trgovini u Borongajskoj ulici s polica otuđio pet boca alkoholnih pića, skinuo zaštite i stavio ih u ruksak te pokušao izaći iz trgovine bez plaćanja pri čemu ga je zaustavio zaštitar i zadržao do dolaska policijskih službenika. Ukupna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 2 000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti