fbpx

Ponedjeljak, 28 Siječanj 2019 16:42

U Buzinu otvorena ambulanta obiteljske medicine Istaknuto

Napisao/la Redakcija
U Buzinu otvorena ambulanta obiteljske medicine zagreb.hr

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jutros je u društvu suradnika otvorio ambulantu obiteljske medicine u Buzinu. U novouređenom prostoru nalazi se dvorana za fizikalnu rekreaciju, sobe za liječnike, medicinske i patronažne sestre te prostorija za previjanje.

-Nakon deset godina koliko je prošlo od zatvaranja starog doma zdravlja zbog neadekvatnih uvjeta, ponovno smo u Buzinu otvorili modernu i funkcionalnu ambulantu- rekao je predsjednik Vijeća Gradske četvrti Novi Zagreb – istok Miljenko Arapović, koji je istaknuo kako ambulanta već ima 500 pacijenata.

-Zadovoljni smo i sretni da smo u centralnome dijelu naselja dobili novu i kompletno uređenu ambulantu koju će koristiti mlade obitelji s djecom i naši stariji sugrađani- naglasio je predsjednik Mjesnog odbora Buzin Mario Kranjčina te je dodao da je ovaj projekt još jednom dokazao odličnu suradnju Mjesnog odbora, Vijeća gradske četvrti i Gradske skupštine.

Ukupna vrijednost investicije je 1.650,000,00 kuna.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti