fbpx

Subota, 12 Siječanj 2019 11:08

Tako su rekli posjetitelji- 86,2 posto ispitanih zadovoljni poslom zagrebačkih plavaca tijekom Adventa

Napisao/la Redakcija
Tako su rekli posjetitelji- 86,2 posto ispitanih zadovoljni poslom zagrebačkih plavaca tijekom Adventa Sanjin Strukić/ PIXSELL

Završio je još jedan Advent u Zagrebu. Tijekom godina postao je jedan od važnijih događaja koji privlači ne samo stanovnike iz svih dijelova Hrvatske, već i turiste iz raznih drugih zemalja. Svake godine ga posjećuje oko 100 tisuća turista te se taj broj iz godine u godinu povećava.

Zagrebačka agencija za istraživanje tržišta MSA Adria, provela je terensku anketu s ciljem uvida u zadovoljstvo domaćih i stranih posjetitelja s uslugom i ponudom Adventa u Zagrebu. Anketirani su strani i domaći ispitanici te je paralelno s anketom provedena i analiza društvenih mreža preko Metricoma, alata koji omogućuje praćenje komunikacije na internetskim portalima i društvenim mrežama.

Ono zbog čega je ponosna Policijska uprava zagrebačka je podatak od 86,2 posto, a koji se odnosi na broj ispitanika koji su nedvosmisleno istaknuli svoje zadovoljstvo „sjajnim poslom“ zagrebačkih policajaca. Upravo zbog njih, istaknuli su ispitanici, osjećali su se sigurno tijekom boravka na Adventu u Zagrebu. Lijepo je znati da nitko od ispitanika nije u anketi spomenuo da je doživio neko negativno iskustvo tijekom posjeta Adventu.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti