fbpx

Ponedjeljak, 29 Listopad 2018 13:35

Radnička od sutra u punom profilu Istaknuto

Napisao/la Redakcija

-U utorak do konca dana ćemo otvoriti Radničku u punom profilu. Dva dana prije blagdana Svih svetih Radnička će zablistati u punom sjaju, bit će jedna od najljepših prometnica u gradu- najavio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prilikom obilaska radova na Radničkoj.

Prema riječima voditelja projekta Gorana Radića, iz Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, radovi na izgradnji posljednje, 4. etape su pri kraju, a promet je preusmjeren na obilazne ceste kako bi se stvorio prostor za završne radove.

-Posljednja etapa uključila je izgradnju prometnice s kompletnom infrastrukturom od željezničke pruge do Domovinskog mosta. Izgrađena su dva podvožnjaka s rampama, podzemne vode i prometna signalizacija je postavljena dok nas u idućih par dana očekuju završni radovi na nosivom sloju asfalta i denivelacija postojećeg raskrižja- rekao je Goran Radić.

Vrijednost radova na 4. fazi rekonstrukcije iznosi oko 50 milijuna kuna.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti