fbpx

Petak, 07 Prosinac 2018 16:02

Predstava i poklon paketi za djecu branitelja

Napisao/la Redakcija
Predstava i poklon paketi za djecu branitelja zagreb.hr

U povodu blagdana sv. Nikole, gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, tradicionalno je u Studentskom centru, uručio slatke poklon-pakete djeci hrvatskih branitelja iz obitelji slabijeg materijalnog stanja. Osim poklona, Grad Zagreb je za djecu organizirao i predstavu Krampusov bicikl.

Pročelnica Gradskog ureda za branitelje Vesna Helfrih napomenula je da je poklone dobilo 250 djece uzrasta do 12 godina.

-Svake godine za blagdan sv. Nikole nastojimo razveseliti djecu naših branitelja s poklonima i priredbom- istaknula je između ostaloga Vesna Helfrih.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti