fbpx

Utorak, 01 Siječanj 2019 14:30

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović dočekala Novu godinu s vatrogascima Istaknuto

Napisao/la Redakcija
Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović dočekala Novu godinu s vatrogascima Jurica Galoić/ PIXSELL

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović Novu je godinu dočekala u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba, a prethodno je posjetila i zagrebačku policiju gdje je građanima čestitala Novu godinu.

-Čestitam svima novu godinu, da nam svima bude sretnija i uspješnija- rekla je predsjednica tijekom posjeta operativnom dežurstvu Policijske uprave zagrebačke.

Nakon posjeta policiji predsjednica se uputila u Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Zagrebu, gdje je s dežurnim vatrogascima u operativnom dežurstvu ispila novogodišnji šampanjac i čestitala Novu godinu. Predsjednica je prethodno posjetila i Dom za starije osobe Sveta Ana te se susrela s dežurnim djelatnicima Zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba.

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti