fbpx

Srijeda, 05 Prosinac 2018 14:21

Poklon paketima razveselili 2 tisuće djece

Napisao/la Redakcija
Poklon paketima razveselili 2 tisuće djece zagreb.hr

Grad Zagreb u suradnji s Ustanovom Dobri dom tradicionalno je, u povodu blagdana sv. Nikole, za djecu do 12 godina iz obitelji slabijeg materijalnog stanja organizirao prigodni program i poklon-pakete. Slatke pakete djeci je uručila zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević sa suradnicima, zaželjevši im da provedu sretne i vesele blagdane u krugu svojih obitelji.

-Ovo je prilika da se podružimo te da pomognemo i mislimo na one koji su u potrebi. Drago mi je da smo danas razveselili preko dvije tisuće djece- istaknula je zamjenica gradonačelnika.

Pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom istaknula je da Grad već sedamnaestu godinu za redom daruje poklone djeci.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti