fbpx

Četvrtak, 11 Listopad 2018 10:53

VIDEO: Zagrebačke fontane u ružičastoj boji

Na zagrebačkim fontanama sinoć je obilježen mjesec borbe protiv raka dojke. Za tu priliku fontane su osvanule u ružičastoj boji, čime je Udruga P.I.N.K. life – Pogled iz novog kuta, započela obilježavanje aktivnosti u mjesecu listopadu. Mjesec listopad, ili kako se još naziva ružičasti mjesec upravo je posvećen borbi protiv raka dojke.

Lijepe prizore zagrebačkih fontana s porukama kojima se želi osvijestiti javnost na brigu o zdravlju, možete vidjeti OVDJE.

Objavljeno u Grad Zagreb

Fontane u ulici Hrvatske bratske zajednice zasvijetlile su sinoć u hrvatskim bojama uz čestitku Grada Zagreba hrvatskim nogometašima koji su ušli u finale Svjetskog prvenstva u kojem će danas od 17 sati igrati protiv Francuske.

Kako to izgleda pogledajte u VIDEU.

 

Objavljeno u Grad Zagreb

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti