fbpx

Na Zagreb Connectu koji je održan na Zagrebačkom velesajmu proglašeno je pet najboljih Startup Factory timova - OmoLab, Wingo, Stratowave, MAKABI i Zebra Cross koji su osvojili po 160.000 kuna bespovratnih sredstava. Nagrade najboljim pobjednicima uručio je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Najboljim pitchom Zagreb Connecta proglašen je startup Silver Monitor koji je nagrađen iznosom od 60 000 kuna, priopćio je Zagrebački inovacijski centar (ZICER). Inače, u Zagrebačkom inovacijskom centru 17 je timova kroz intenzivnu edukaciju i vodstvo vrhunskih mentora, te poticajnu ZICER-ovu infrastrukturu dva mjeseca razvijalo svoje inovativne visokotehnološke ideje, a jučer je proglašeno pet najboljih Startup Factory timova koji su osvojili po 160 000 kuna bespovratnih sredstava.

Startup Factory je prvi javno financirani predakceleracijski program na području Zagreba i šire koji su prije tri godine pokrenuli Grad Zagreb i ZICER s ciljem osnaživanja ekosustava za razvoj startup poduzetništva. Program pomaže startupovima u fazi razvoja inovativnih proizvoda te širenja poslovanja na postojeća i nova tržišta, pružajući intenzivnu edukacijsku, mentorsku, promocijsku, infrastrukturnu, a najboljim timovima i financijsku podršku, dok je Zagreb Connect konferencija čiji su ciljevi pružanje podrške mladim poduzetnicima u razvoju njihovih poslovnih ideja, daljnji razvoj zagrebačkog poduzetničkog ekosustava i stvaranje boljih uvjeta za startup tvrtke na području grada Zagreba i šire.

Objavljeno u Grad Zagreb
Ponedjeljak, 20 Kolovoz 2018 11:48

Prijavite se i započnite svoj startup izazov!

Ove godine Grad Zagreb spaja svoje najznačajnije projekte za razvoj startup poduzetništva, Zagreb Connect i Startup Factory. Želite li svoje mjesto u društvu najboljih domaćih startupova? Prijavite se na treći ciklus predakceleracijskog programa Startup Factory i postanite dio Zagreb Connecta!

Želite li poput DiVana, HUBBIG-a, Modulosa i ostalih uspješnih Startup Factory timova u kratkom roku razviti vlastito rješenje i pripremiti se za poslovne uspjehe, prijavite se! Očekuje vas intenzivna edukacija, pomoć vrhunskih mentora, ZICER-ova poticajna infrastruktura i promocijska podrška.

Veliko finale Startup Factory programa održat će se 05. prosinca na startup konferenciji Zagreb Connect. Ondje će najbolji timovi pred investitorima, poslovnim anđelima, medijima i širom javnošću predstaviti svoje inovativne proizvode, a najuspješniji primiti i bespovratnu financijsku potporu iz fonda ukupne vrijednosti 800 000 kuna.

Prijave za Startup Factory otvorene su do 12. rujna. Prijaviti se mogu timovi ili startupovi registrirani u posljednjih 12 mjeseci koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju 3 do 5 punoljetnih članova komplementarnih znanja. Prihvatljive su one prijave koje koristeći ICT i/ili KET tehnologiju svojom inovativnošću unapređuju zdravlje i kvalitetu života, energiju i održivi okoliš, promet i mobilnost, sigurnost ili pak hranu i bio-ekonomiju. Ova područja u skladu su sa Strategijom pametne specijalizacije Republike Hrvatske (S3).

Više informacija doznajte na LINKU, a prijave se zaprimaju OVDJE.

Objavljeno u Grad Zagreb

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti