fbpx

U kući za mlade Da život imaju, koja djeluje u okviru Caritasa Zagrebačke nadbiskupije, danas je predana donacija odjeće za mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi koju je nabavio Grad Zagreb, a izradile članice Udruge Kamensko. Odjeća je namijenjena mladima koji su smješteni u Caritasovim kućama u Dubcu i na Trešnjevci.

Pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Romana Galić izrazila je zadovoljstvo zbog ove zajedničke akcije kojom se pomaže djeci.

-Grad Zagreb je poznat po tome što sudjeluje u brojnim humanitarnim akcijama, što pomaže onima kojima je pomoć potrebna, a posebice mladima, rekla je pročelnica, napomenuvši da s Caritasom Grad ima dugogodišnju dobru suradnju. Na ovaj način prenosimo poruku da zajedno možemo puno više dobroga napraviti, dodala je uz zahvalu vrijednim članicama Kamenskog koje su s ljubavlju izradile odjeću- kazala je pročelnica Romana Galić.

-Naše iskustvo nas je promijenilo i od tada nastojimo što više pomoći- naglasila je predsjednica udruge Kamensko Đurđa Grozaj.

Ravnateljica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije časna Jelena Lončar te zahvalila Gradu i članicama Kamenskog na odjeći za mlade koji borave u njihovim kućama.

-Naši korisnici će uživati u ovoj lijepoj odjeći koju su sašile vrijedne članice Kamenskog. Nadam se da će biti još ovakvih akcija za dobrobit naših štićenika- rekla je časna Lončar.

Objavljeno u Grad Zagreb

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti