fbpx

U povodu osvajanja zlatne medalje na Europskom prvenstvu za seniore u Varšavi, gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas u Gradskoj upravi članicu Taekwondo kluba Dubrava Doris Pole i njezinu trenericu Lidiju Katalinić Špoljarić. Na sastanku se razgovaralo o uvjetima taekwondoa u Zagrebu.

-Idemo u smjeru da osiguramo još bolje uvjete i pretpostavke za nastavke karijere naše Doris- rekao je Milan Pavelić, pročelnik Gradskog ureda za sport i mlade napomenuvši kako je TKD Dubrava nakon Martine Zubčić iznjedrio još jednu vrhunsku sportašicu.

Doris Pole zahvalila se na prijemu i naglasila kako joj sada kreću pripreme za Grand slam nastup u Kini na kojem se nada također vrhunskim rezultatima.

Objavljeno u Sport

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti