fbpx

U subotu kreću radovi na sanaciji Mosta slobode u Zagrebu, koji će potrajati do druge polovice kolovoza. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati po posebnoj, privremenoj regulaciji po slobodnom dijelu kolnika.

-Prilikom predmetnih radova bit će onemogućeno kretanje pješaka i biciklista u zoni radova- poručuju iz Grada Zagreba.

Objavljeno u Grad Zagreb
Subota, 18 Kolovoz 2018 11:15

Zagrebački mostovi vape za sanacijom

Još prije dvije godine inspekcija je za Most slobode u Zagrebu, odnosno za njegove nedostatke i općenito sustav održavanja izdala rješenje, kazao je to za N1 pomoćnik ministra graditeljstva Željko Uhlir.

-Svako odgađanje znači još veću štetu. Mostovi se rade da stoje sto godina, ali samo ako se održavaju i pregledavaju redovito. U Zagrebu je problem upravo to što mostove nitko sustavno ne prati – rekao je za N1 Željko Uhlir.

Iako su zimus iz Grada Zagreba poručili kako bi na proljeće trebali započeti radovi na Mostu slobode. Prošlo je proljeća, a i ljeto ide svome kraju, a od najavljenih radova ni "r", čime će most ostati u stanju u kakvom i je.

Cijeli članak o ovoj temi možete pročitati OVDJE, a kakvo je stanje s mostovima u Zagrebu najbolje dočaravaju snimljene fotografije. 

 Borna Filić/ PIXSELL 

 Borna Filić/ PIXSELL 

 Žarko Bašić/ PIXSELL

Objavljeno u Grad Zagreb

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti