fbpx

Petak, 08 Veljača 2019 11:26

Mjesni odbor Gajnice dobile novi objekt

Uz prigodni program i mnoštvo uzvanika, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Jelena Pavičić Vukičević otvorila je novi objekt Mjesnog odbora Gajnice u Ulici Kerestinečkih žrtava.

-Građani ovoga kvarta dobili su jedan kvalitetan prostor za sastanke, druženje, održavanje koncerata, priredbi i različitih aktivnosti koji će podići kvalitetu života našim sugrađanima- istaknula je zamjenica gradonačelnika.

Ovaj prostor će služiti za kulturne, društvene i sportske priredbe mlađih i starijih građana Gradske četvrti Podsused-Vrapče. -Zaprimili smo oko 40 zahtjeva za korištenje prostora, a zainteresirani građani, udruge i političke stranke mogu se javiti te koristiti ovaj prostor za svoj rad- rekao je predsjednik Vijeća Gradske četvrti Podsused – Vrapče Dejan Kljajić.

Podsjetimo, Grad je postojeći objekt dao na korištenje i upravljanje mjesnoj samoupravi, a Vijeće Gradske četvrti je objekt, koji je bio u derutnom stanju, srušio i izgradio novi za potrebe Mjesnog odbora. Novi objekt služit će potrebama udruga, građana, političkih stranaka i ostalih, a sadrži veliku i malu dvoranu, četiri uredske prostorije, čajnu kuhinju, spremište, kotlovnicu i WC.

Vijeće Gradske četvrti Podsused – Vrapče je iz Planova malih komunalnih akcija odnosno Planova komunalnih aktivnosti tijekom godina ukupno izdvojilo oko 3,4 milijuna kuna.

Objavljeno u Grad Zagreb

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti