fbpx

Nedjelja, 17 Veljača 2019 12:35

Maksimir osvojio memorijal Drage Paraća

Utakmicama razigravanja za poredak završilo je premijerno izdanje memorijalnog turnira ”Drago Parać” koji je okupio osam klubova. Naslov najboljeg pripao je Maksimiru koji je u finalu nakon izvođenja jedanaesteraca slavio protiv Dubrave Tim kabel. Nakon devedeset minuta bilo je 2:2.

Treće mjesto osvojilo je Međimurje koje je također slavio nakon udaraca s bijele točke protiv Kustošije.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Tin Tolić (Dubrava Tim kabel), dok najbolji strijelac Borna Valković i vratar Bruno Javor dolaze iz Maksimira.

Prigodne pehare između ostalih uručivali su predsjednik Zagrebačkog nogometnog saveza Tomislav Svetina, dopredsjednik Vlado Babić, predsjednik Gradske četvrti Gornja Dubrava Damir Oniško, Krešo Glasnović, član Izvršnog odbora NK Dubrava Tim kabel, trener Igor Cvitanović i Karlo Parać, sin pokojnog Drage Paraća.

REZULTATI ZAVRŠNICE:
FINALE: NK MAKSIMIR – NK DUBRAVA TIM KABEL 2:2 (4:5- 11m) (Čolić, Hodak/ Fumić, Krznar)
ZA 3. MJESTO: NK MEĐIMURJE – NK KUSTOŠIJA 1:1 (4:2- 11m)
ZA 5. MJESTO: NK DUGO SELO – NK ZELINA 2:2 (3:6- 11m) (Pavlović, Bajrić/ Saez, Ovčar)
ZA 7. MJESTO: NK ZAGOREC – NK VINOGRADAR 4:0 (Smrekar 2, Marjanović, Hojić)
POREDAK: 1. Maksimir, 2. Dubrava Tim kabel, 3. Međimurje, 4. Kustošija, 5. Dugo Selo, 6. Zelina, 7. Zagorec, 8. Vinogradar

Objavljeno u Sport

Nogometni klub Dubrava Tim kabel na terenu s umjetnom travom SRC Grana Klaka od 5. do 17. veljače organizirat će prvi .Memorijalni turnir Drago Parać u spomen na svog istaknutog dužnosnika koji je preminuo u rujnu ove godine. Na turniru će nastupiti osam klubova; Međimurje, Zagorec, Dubrava Tim kabel, Zelina, Kustošija, Maksimir, Dugo Selo i Vinogradar, koji su podijeljeni u dvije skupine.

Razigravanje po skupinama na rasporedu je 5., 6., 9., 10, 12., i 13. veljače, je završnica turnira na rasporedu 16. veljače kada će se odigrati utakmice od 5. do 8. mjesta, dok će se dan kasnije odigrati utakmice od prvog do četvrtog mjesta.

Objavljeno u Sport

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti