fbpx

Marijini obroci Hrvatska, humanitarna organizacija koja osigurava svakodnevni topli obrok na mjestu obrazovanja, poziva vas da se odazovete na humanitarni koncert koji će se održati, u nedjelju 14. listopada s početkom u 19,30 sati u Župi svetog Jeronima na Maksimirskoj cesti. Humanitarnu večer svojim će nastupom uljepšati Akademski zbor Vladimir Prelog i to u ulozi vokala Ivana Galić, Darko Horvat na gitari, Boris Beštak na udaraljkama, a sve pod umjetničkim vodstvom Ive Juras i recitatorom Marijanom Balenom.

Akademski zbor Vladimir Prelog osnovan je 1991. godine kao sekcija Alumni društva Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu. Osim bivših studenata toga fakulteta, zbor okuplja pjevače obrazovane i na svim drugim fakultetima zagrebačkog Sveučilišta, šireći ideju zajedničkog muziciranja među stručnjacima svih profesija i životne dobi. Zbor ima široki repertoar, od obrada narodnih napjeva preko klasičnih skladbi do suvremenih i sakralnih djela.

Svi podupiratelji i oni koji će to tek postati dobro došli su upoznati se s Marijinim obrocima i kod naših volontera koji će kao i do sada s veseljem odgovarati na sva pitanja i na čijem će te štandu biti u mogućnosti za dobrovoljne priloge nabaviti promotivne materijale. Svi koji dođu moći će nabaviti i knjigu osnivača Magnusa MacFarlne-Barrowa "Baraka koja je nahranila milijun djece", a čiji će se dijelovi iz knjige moći čuti na ovom događaju.

Inače, prosječan trošak prehrane jednog djeteta Marijinim obrocima kroz cijelu školsku godinu iznosi 120 kuna.

Objavljeno u Grad Zagreb

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti